Deze week kwam Ollie op bezoek in K2a, de papegaaienklas van juf Chelsey.

Maandag leerden we over het boek ‘Bij ons in het circus’. We bekeken samen wat er allemaal gebeurt in het circus en hoe alle artiesten heten. Nadat we ze allemaal hebben kunnen benoemen, mochten we eens vertellen wat wij graag zouden doen in het circus! Samen met de kleuters mocht Ollie mee schilderen en werken.

Op dinsdag was het zover, we veranderden ons allemaal in echte circusartiesten. We gingen oefenen in de turnzaal, gelukkig was Ollie ook mee om alle trucjes te zien.

Woensdag leerden we woordstukken klappen in de handen, knutselden we een clown en mocht Ollie nog wat spelen in de hoeken.

Donderdag kwam de giraffenklas even op bezoek, ze mochten eens komen kijken naar ons circus! Na de middag oefenden we nog wat rijmwoorden en kwam Opa Filip om met de computers te werken.

Vandaag gingen we turnen, Ollie vond het fantastisch om mee te turnen! Daarna deden we nog de schrijfdans en speelden we samen in de hoeken.
Wat was het fijn om Ollie op bezoek te hebben!

Volgende week gaat Ollie sporten met juf Manuela, juf Mieke, juf Celestine, meester Nicolas en meester Lukas. 🏋️⛹️‍♀️🏊‍♂️…