Benieuwd wat Ollie deze week beleefde in L1A bij juf Hanne?

Op maandag leerden de kinderen, samen met stagiaire Laurine, hoe ze op een goede manier hun tanden moeten poetsen om gaatjes te voorkomen. Ollie had zo flink geluisterd maar… toen hij zijn snavel opende, besefte hij dat uilen helemaal geen tandjes hebben. Jammer!

Dinsdag oefenden we op de Chromebooks en mochten we allemaal onze mooiste glimlach tevoorschijn toveren. De schoolfotograaf kwam op bezoek. Spijtig dat Matthew z’n zusje net ziek was. Ollie was apetrots dat hij haar plaats even mocht innemen! Smile, Ollie!

Woensdag was Ollie in paniek! Hij hoorde plots de haan kukelekuuuuu roepen in onze klas! Na het woordje ‘vis’ en ‘poes’ leerden we nu ook ‘haan’ lezen! Ollie was een beetje jaloers want ‘uil’ moeten we wél nog leren lezen… Sorry Ollie, nog een beetje geduld!

Op donderdag was Ollie wat bang. Hij had gehoord dat er zoooooveel waterellende was in Moorsele en omstreken. Dat wou hij wel eens met zijn eigen uilenogen zien… Gelukkig kon hij op weg naar de turnles veilig mee onder de paraplu!

De leukste verrassing beleefde Ollie op vrijdag! Na een picknick in de klas, mocht hij een kijkje nemen in het huis van de Sint! Wat is het daar prachtig! De schoenenkamer, de pakjeskamer, de badkamer, … Ollie mocht zelfs een plasje doen op het gouden toilet van de Sint! Jammer dat we daar niet konden blijven om de Sint op te wachten…

Het aftellen tot de verjaardag van de Sint kan beginnen nu!
Prettig weekend!

Oja, volgende week gaat Ollie op “les” in L6C, klas van juf Lies.