Deze week mocht Ollie een volledige week vertoeven in klas L6C, klas van juf Lies. De leerlingen waren heel enthousiast.
Hij mocht al direct mee genieten van het wekelijkse Karrewiet moment. Zo is Ollie ook op de hoogte van de actualiteit.

Dinsdagmorgen ging hij mee naar de les bewegingsopvoeding. De leerlingen mochten hem niet te zwaar vermoeien want hij had nog een lange dag voor de boeg.
In de namiddag vertrokken we richting Ieper. Daar bezochten we eerst het Tyne Cot Cemetry in Zonnebeke om vervolgens een bezoek te brengen aan het In Flanders Fields Museum te Ieper. Daar deed hij mee aan een zoektocht doorheen het museum.
De namiddag werd afgesloten met een stadswandeling waarbij de leerlingen en Ollie mochten luisteren naar een heel pakkend verhaal van Jeanne Mesdom.
Na de wandeling konden we onze buikjes vullen in de Kazematten te Ieper. MMMM… Spaghetti en een ijsje op het menu. We sloten onze leerrijke dag af met een ingetogen moment aan de Menenpoort waar we samen met Ollie de Last Post bijwoonden.

Woensdag was er het voorleesmoment op onze school. Ollie genoot ervan om samen met de leerlingen naar een verhaal te mogen luisteren.

Donderdag was Ollie in feeststemming, want we hadden een jarige in de klas. Artuur werd 11 jaar en mocht samen met Ollie en de hele klas dansen. Hij was ook een beetje de V.I.P. die dag.

Hij sloot de week af met een toets Frans en een leuk spelletje waarbij de leerlingen en Ollie zich konden inleven hoe het als kind moet zijn geweest in de Eerste Wereldoorlog.
Nu moeten we afscheid van je nemen. Bedankt Ollie voor de fijne week!

Volgende week gaat Ollie mee naar de Wolkjesklas (K1c), klas van juf Eefje.