Voorstelling ouderraad

Stien Vandersyppe – Voorzitter Ouderraad

Ik ben mama van de drie bamobengels Reinhart, Winther en Marit en vind het fijn om me te engageren in de school waar ze worden gevormd. In mijn professioneel leven run ik het vertaalbureau Correcta. Mijn ondernemersskills zet ik dan ook graag in om activiteiten op poten te zetten. Ondertussen maak ik reeds 6 jaar deel uit van ons tof en dynamisch team. Het schept immers veel voldoening om ondersteuning te bieden en het verschil te kunnen maken. Verder heb ik een grote boon voor de natuur en schrijf ik wel eens een stukje voor de krant. Spreek mij gerust aan de schoolpoort aan! Tot binnenkort?

Delphine Patyn – Lid Ouderraad

Ik ben de mama van Elias, Louis (L6) en en Henri (K3).
Ik ben sinds 2 jaar lid van de ouderraad. Het is fijn om nauwere betrokkenheid te hebben bij het schoolgebeuren.

Elias Cannie – Lid Ouderraad

Mag ik me voorstellen, 
mijn naam is Elias Cannie, papa van 2 dochtertjes Nane en Benthe. Als (voorlopig) enige man in de ouderraad probeer ik mijn mannetje te staan tussen een tal van enthousiaste sympathieke mama’s. Ik ben gedreven om van de Bamo school een leuke warme plaats te maken waar jullie kinderen met een goed gevoel kunnen vertoeven. En men later enkel leuke herinneringen zal aan overhouden.
Naast school kan je me bijna altijd terugvinden op het water, waar ik als fervent kiteboarder mij ga uitleven op zee.
Vele energieke groeten, Cannie Elias

Eline Hoornaert – Lid Ouderraad

Hallo,

Ik ben Eline Hoornaert, mama van Olivia uit klas 1B. Het is mijn eerste jaar in de ouderraad. De redenen waarom ik me geëngageerd heb, is omdat ik graag nieuwe mensen wil leren kennen en de hoofdzakelijke reden is dat ik anderen graag help. Daarbij wil ik helpen nadenken naar goede oplossingen die een meerwaarde bieden voor jullie kinderen te amuseren op school.

Anderen helpen, zit in mijn genen, zo kun je me terugvinden in de zorg waar ik verpleegkundige ben in een woonzorgcentrum te Dadizele. Verder heb ik een grote interesse in het maken van ijscrème, waar ik lekkere ijstaartjes maak of een ijslolly of gewoon een lekker bolletje ambachtelijk ijscrème op een hoorntje. Tot slot mag je me altijd aanspreken op straat, aan school of eens zwaaien, dat vind ik aangenaam.

Vele groetjes van Eline Hoornaert

Tine Vandewalle – Lid Ouderraad

Ik ben Tine, mama van Elies en Elle. Ik heb me vorig jaar aangesloten bij de ouderraad om dichter te staan bij het gebeuren van de school.
Zo ben ik terechtgekomen in een leuke gemotiveerde groep.
Samen zetten wij ons in om te luisteren naar de ouders, kinderen, leerkrachten en de directie en zo van de school een plaats te maken waar iedereen zich goed voelt. 

Annelies Crabbe – Lid Ouderraad

Hallo, mijn naam is Annelies en ik ben de mama van Marthe (K3) en Emma (K2). In mijn beroepsleven sta ik zelf ook voor de klas, meerbepaald aan de hogeschool. Onderwijs ligt mij dus nauw aan het hart en ik wil dan ook via de ouderraad mijn steentje bijdragen om van de Bamoschool een leuke plek te maken voor onze kinderen! 

Ilse Vancraeynest – Lid Ouderraad

Ilse Vancraeynest, aspergeteelster, mama van Clémence en Constance.
Samen school maken, blij dat we een toffe, enthousiaste en geëngageerde ouderraad hebben om leuke projecten uit te werken.
Gelukkige kindjes zijn gelukkige ouders, daar doen we het toch voor.
Ik steun de ouderraad met een gulle lach, positiviteit met alle krachten om realiteit tot leven te wekken. Dagelijks kan je me terug vinden op weg naar school met mijn supercoole bakfiets, wat ben ik sportief 😉.

Hetty Mersy – Lid Ouderraad

Hallo, ik ben Hetty Mersy, mama van bengels Noor (L4) en Senne (L1) en ben sinds twee jaar lid van deze enthousiaste groep mama’s en papa. Ik vind het welzijn van kinderen op school enorm belangrijk en wil dat ieder kind zich goed voelt, benaderd wordt volgens zijn of haar mogelijkheden en dat ze mogen zijn wie ze zijn. Zelf werk ik als ergotherapeute en referentiepersoon dementie op een afdeling voor personen met dementie. Ook daar probeer ik de bewoners een warme thuis te bieden.
In deze groep draag ik graag mijn schoentje bij om de ‘kleine’ en ‘grote’ gelukjes op school te onderhouden en verbeteren.

Sophie Lambrecht – Lid Ouderraad

Hoi! Ik ben Sophie, mama van  Felix (het derde kleuter) & Camille (net gestart in het peuterklasje).
Helaas zie je me nooit aan de schoolpoort, maar ik vind het leuk om via de ouderraad toch wat meer betrokken te zijn bij de BaMo-school.
‘Alles voor onze sprotjes’ is mijn motto & via de ouderraad probeer ik mijn steentje bij te dragen aan de schoolcarrière van al onze kindjes.
Samen kunnen we zo’n mooie dingen verwezenlijken…
Groetjes, Sophie

Joyce Eggermont – Lid Ouderraad

Hey, ik ben Joyce Eggermont , mama van Emile (L1) en sinds kort  lid van de BaMo ouderraad.
Ik wil graag dat alle kindjes zich thuis & gelukkig voelen op school, daarom draag ik graag m´n steentje bij om er een warm nest van te maken.
In m´n vrije tijd ga ik graag wandelen en lekker gaan eten. Op het voetbalveld van Moorsele zal je me ongetwijfeld ook veel zien.

Vele groetjes, Joyce

Eline Vantomme – Lid Ouderraad

Hallo!

Graag stel ik me even voor!

Ik ben Eline, mama van 2 BaMo-kindjes, Lena en Anna. In mijn vrije tijd hou ik me graag wat creatief bezig, en ben ik niet bezig daarmee, dan vind je me alvast terug in de dansles en op de danswedstrijden. 

Sinds kort ben ik lid van de ouderraad. Ik vind het belangrijk dat alle kindjes een leuke, toffe en leerrijke schoolcarrière hebben, en door mij aan te sluiten bij de ouderraad hoop ik dat ik toch mijn steentje zal kunnen bij dragen. Waar we kunnen helpen, met veel plezier ! 

Mij zal je niet zo vaak zien aan de schoolpoort door mijn beroep als verpleegkundige, maar hé, spreek me gerust aan mocht je me ergens tegenkomen en vragen hebt ! 😉

Groetjes,

Eline 

Anouschka Dhont – Lid Ouderraad

Hallo!

Ik ben de mama van Ellie en mijn BAMO jongen Thomas (L1)

Mijn ouders waren vroeger lid van de vriendenkring in school. 

Dit bezorgde mij als kind zoveel leuke momenten die me bij gebleven zijn. Zodat ik me voorgenomen had om later ook lid te worden van de ouderraad.

Daarom heb ik dit jaar besloten dat het hoog tijd wordt om hier werk van te maken.

Door de Facebook groep van de ouderraad, zag ik ook alle leuke verwezenlijkingen die de ouderraad doet. 

De ouderraad zorgt voor meer betrokkenheid in de school. Ook ben ik een persoon die graag helpt en als ik door mijn hulp een steentje bij kan dragen aan de BAMO school, dan wil ik deze kans benutten.