Ollie op bezoek in K1C, wolkjesklas, klas van juf Eefje

Woehoeee deze week mocht Ollie een weekje bij de allerkleinsten van de BaMo school verblijven.
Ollie en de peuters gingen alvast een drukke en spannende sintweek tegemoet.

Op maandag mocht Ollie onmiddellijk wennen om tussen de kindjes in de kring te zitten. We gingen ook naar een toneeltje van Sint en Piet.

Dinsdag was de drukste dag van de week. Toen we binnenkwamen in de klas zagen we dat Zwarte Piet langs was geweest en kregen we ook een videoboodschap van Sinterklaas te zien. We mochten op zoek naar een schatkistje want Zwarte Piet was dit kwijtgeraakt. Ollie mocht ook helpen zoeken. Op die dag maakten we ook een tekening voor Sinterklaas en staken we die in de grote Sinterklaas brievenbus in Moorsele. Voor we naar huis gingen genoten we nog van een Tik Tak momentje.

Op woensdag ging Ollie fietsen met de peuters.

Donderdag mocht Ollie meegenieten terwijl de peuters gingen experimenteren met hun handen in zwarte verf. Gelukkig bleven Ollie zijn vleugeltjes proper.
In de namiddag werd er plots gebonkt op onze deur. Het was Zwarte Piet. Hij kwam langs om het schatkistje op te halen. Wat zou daar nu in zitten?

Op vrijdag deden we nog een mijtertje weg van de aftelkalender. Want ja hoor … ook in de peuterklas tellen we af naar de komst van de Sint.
Na een hele week spelen en werken in de Wolkenklas was Ollie al wat moe. Daarom mocht hij mee naar de slaapklas om wat te rusten. In de namiddag was het tijd voor Ollie, om afscheid te nemen van alle lieve Wolkenvriendjes.
Tot de volgende keer!

Volgende week gaat Ollie mee met L3B, klas van juf Tessa.

Niet vergeten: woensdag 6 december is er geen school voor de kinderen, de leerkrachten hebben een pedagogische werkdag staan.