Maandagochtend schrok Ollie bij het binnenkomen in klas 3B toen hij zag dat de Sint en zijn pieten langs zijn geweest met lekkers. Niet lang daarna mochten Ollie en de kinderen genieten van een leuke show. Natuurlijk mocht het klasbezoek en de vrolijke groepsfoto niet ontbreken!

Op deze bijzondere dag vierde Ollie ook Thiago’s verjaardag. Hiep hiep hoera! De dag eindigde met een grappige maar uitdagende turnles, waar Ollie samen met de kinderen hoog in de lucht sprong. Gelukkig vingen ze Ollie weer op!

Dinsdag stond Ollie op scherp tijdens een drukke lesdag vol pittige lessen en toetsen.

Op woensdag ontdekte een eenzame Ollie een lege klas doordat de leerlingen mochten uitslapen tijdens de pedagogische studiedag.

Na een vrije middag waren Ollie’s batterijen weer opgeladen. Donderdag bracht een bezoek aan het zwembad, waar Ollie genoot van de perfecte schoolslagen van de kinderen. Tijdens de middag luisterde Ollie naar het prachtige kinderkoor en sloot de dag af met een leerrijk bezoek aan de bibliotheek.

De schoolweek werd afgesloten op vrijdag met de mooiste kerstdansmoves. Wat kunnen de kinderen en Ollie mooi dansen zeg!

Volgende week gaat Ollie mee naar L4A, klas van juf Joke.