Ollie mocht deze week vertoeven in de Pandaklas (K3c). Daar is heel wat te beleven.

Toen Ollie binnenkwam verschoot hij zich een bult! We leerden over heksen. Ollie dacht, wat ze ook maar zeggen, heksen bestaan niet echt.

Maandag vierden we de verjaardag van Sébastien. Ollie danste mee met de zwaailinten, vloog in de lucht door hun zelfgemaakte spinnenweb, hielp de wenstaart uitblazen… En natuurlijk moest hij nog poseren voor op de groepsfoto! Na de speeltijd zag hij hoe de juffen van K2 en K3 echt konden vliegen op hun bezem. Ieieieieieieie ongelooflijk, geweldig, formidabel!

Wat waren wij en Ollie blij dat het dinsdag was. We verlangden om soep te maken. Soep met pompoen, soep met prei, mmmmmm wat lekker, met veel ui erbij!

Woensdag=turndag. Ollie zag hoe hoog we de toversjaaltjes in de lucht konden werpen.

Ollie vindt het zo lief dat opa Filip iedere donderdag ons komt helpen met de chromebooks.

De laatste dag had Ollie weer geluk! We vierden Vic zijn 5de verjaardag.

Ollie wilde ook een kroon en wilde ook op de troon! Rolle bolle bollen laat de kubus rollen hop hop hop… de vrijdag zag Ollie dat er in de namiddag altijd gezelschapsspelen zijn.

De mama’s, papa’s of de grootouders zijn altijd welkom om mee te helpen.

Wat ging de week vlug voorbij. Ollie, het was supertof met jou erbij. Nu mag je een weekje uitrusten! Met al jouw avonturen in de BaMo school ben je waarschijnlijk doodmoe. Tot ziens!

Fijne vakantie iedereen!